Logo ontwerp

Wij realiseren uw logo om het te laten opnemen op bijvoorbeeld uw website, briefpapier, visitekaartje, envelop, spandoek, auto belettering, etc.

Uw logo kan bestaan uit alleen tekst (uw bedrijfsnaam) en/of voorzien van uw slogan/kerntaak. Uw logo kan ook voorzien worden van een beeldmerk. 

Bij de ontwikkeling van een logo zijn uw wensen natuurlijk van wezenlijk belang. Bij het logo ontwerp wordt standaard ook rekening gehouden voor de geschiktheid van het logo op kleine (visitekaartje) of grote oppervlakten (autobelettering).

Na het inventariseren van uw wensen komt zegenrijk met een voorstel logo (of logo's) om zo de opdracht concreter en verder uit te diepen. Aan de hand van deze voorstel logo's wordt het definitieve logo uitgewerkt. 

De meeste klanten die een logo laten ontwikkelen willen dat direct ook overal in laten terugkomen zodat ze een huisstijl kunnen hanteren. Denk dan aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen. Lees hier meer over Ontwerp Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen (en meer). 

rvkasteren   Happybytes   Mamzie
Burodiep   Vakantiewoning   Nagelstudio