Bedrijfsovername - Verkoop uw bedrijf - Wordpress - Joomla

U heeft momenteel een bedrijf in het beheer van Wordpress en of Joomla website's, al dan niet in combinatie met hosting (domeinnaam, hosting, mail) en u bent zich aan het orienteren om te stoppen met uw bedrijf. Maar uw klanten gaan u aan het hart en u zet de stap om te stoppen niet door omdat u eigenlijk geen goede partij weet waar u uw klanten kunt onderbrengen.

Stop moet zoeken! U bent bij Zegenrijk aan het juiste adres. Kom eens vrijblijvend langs om een en ander door te spreken zodat u de indruk krijgt dat uw klanten goed terechtkomen als u stopt met uw bedrijf.

Zegenrijk verzorgt voor zijn klanten het beheren van Wordpress en Joomla website's. Voor 99% van de klanten wordt alle techniek rondom de website ook geregeld, zoals domeinnamen, hosting, mail, spamfilters, backup, etc.

Elke klant is even belangrijk voor Zegenrijk, klanten zullen nooit nummers worden en voor elke klant wordt even hard zijn best gedaan. Zegenrijk beheert momenteel meer dan 400 websites voor zijn klanten. Zegenrijk is in 2006 opgericht en beschikt over een grote schat aan ervaring.

Zegenrijk
Michel Hoksbergen
073-6893571 of neem contact op via de stel uw vraag of bel mij terug