Adverteren in Google

Met afstand de zoekmachine van Nederland: Google. Als u bovenaan in de vrije zoekresultaten van Google wilt komen (linkerzijde van www.google.nl, afbeelding zie B), dan is dat tegenwoordig niet eenvoudig zonder hier een zoekoptimalisatie investering te laten doen (m.a.w. flink investeren in uw website). Doorgaans een langdurig proces van zoekmachine optimalisatie om zo uiteindelijk op de eerste pagina in de vrije zoekresultaten te komen.

SEOMaar er is ook een snel en betaalbaar alternatief: Google Adwords (C in de afbeelding). Dit is een betaalde advertentie waarbij u in de rechterkolom komt te staan op www.google.nl. Daarnaast wordt uw advertentie, indien gewenst, ook weergegeven op website's waarbij gezocht wordt op uw zoekwoorden. Betaald u ten opzichte van uw concurrenten veel per klik, dan kan Google u doorplaatsen links bovenaan als een gesponsorde link (zie A in de afbeelding).

+ U bepaalt zelf op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden
+ U bepaalt zelf de locaties (landelijk, regionaal, etc) waar uw webpagina gevonden moet worden
+ U bepaalt zelf hoeveel u per klik wilt afrekenen, hiermee stuurt u ook op de positie binnen de resultaten
+ U bepaalt zelf uw maandbudget

Google Adwords is een gratis programma van Google en kunt u zelf zonder tussenkomst van anderen gebruiken.

Omdat elk begin lastig is bieden wij dienstverlening aan om achter uw computer gezamenlijk uw eerste Google Adwords programma op te zetten. Zo kan u hierna zelf aan de slag met Google Adwords, weet u hoe het werkt en is uw eerste reclamecampagne snel beschikbaar.