Online backup

mindtimebackupAls uw PC crasht of nog erger nog, gaat bij brand/diefstal verloren, hoe is het dan gesteld met uw bestanden op uw PC? Heeft u hiervoor iets geregeld?

U zou niet de eerste zijn die hiervoor niets geregeld heeft of alleen nog een backup van een jaar geleden hebben liggen. Of u heeft uw backup gemaakt op een externe harde schijf, CD of USB stick, maar deze staat bij uw computer (is lastig bij brand of diefstal)

Zegenrijk biedt in samenwerking met Mindtime Online Backup een zeer scherp geprijsde (vanaf € 5,95 per maand), gebruiksvriendelijke en volledig automatische online backup service aan:

 • Uw data is gemakkelijk te beheren, u heeft hiervoor geen gespecialiseerde kennis van online backup nodig.
 • U heeft geen bandjes, tapes, usb's, dvd´s of cd´s meer nodig. Dit bespaart kosten maar vooral een hoop gedoe.
 • De backup vindt automatisch plaats.
 • U heeft 24 uur per dag toegang tot uw bedrijfskritische data.
 • Herstel via internet mogelijk of eventueel koerier.

Al uw data wordt versleuteld verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Doordat uw data niet in hetzelfde pand wordt bewaard als de originele data, blijft uw backup zelfs bruikbaar na brand, waterschade, diefstal enzovoort.

Zegenrijk kan u helpen bij het kiezen van de optimale abonnementsvorm en kan de installatie geheel voor u verzorgen.

Vraag hier nu een gratis Mindtime demo account aan. Het demo account kunt u 30 dagen gratis uitproberen en loopt niet automatisch door. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor het aanmaken van een demo account op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Achtergrondinformatie

Als software oplossing zijn er 2 mogelijkheden:

 1. PC backup
 2. Pro backup

1. De pc backup

Meest betaalbare oplossing welke in 1 vorm wordt geleverd. De PC backup is geschikt om 1 PC te voorzien van backup software. U krijgt een backup account van 10 GB groot. Het uitbreiden van de grootte van het account (of verkleinen) is niet mogelijk. Aansluiten van meerdere PC's is niet mogelijk.

Indien u hiervan wilt afwijken heeft u de Pro backup nodig.

2. De Pro backup

De Pro backup is geschikt om te installeren op meerdere PC's en kan ook server backups aan. De grootte van het backup account begint bij 2GB en gaat in stappen vooruit tot 'onbeperkte' hoogte.

Bij Zegenrijk is er keuze uit drie Support opties:

 1. Doe het zelf
 2. Hulp bij installatie en instellen
 3. Compleet

1. Doe het zelf

Kernpunten

 • zelf installeren en instellen
 • zelf bijhouden van rapportages
 • voordeligste oplossing

U installeert zelf de software en stelt zelf in welke documenten er geupdate moeten worden aan de hand van de handleiding. U ontvangt zelf de backup rapportages en onderneemt zelf actie als er waarschuwingen of fouten zijn. Uiteraard worden software fouten door Zegenrijk opgelost.

2. Hulp met installatie en instellen

Kernpunten

 • installatie en instellen software door Zegenrijk

 • zelf bijhouden van rapportages

De software wordt bij u geinstalleerd door Zegenrijk en wij bepalen gezamenlijk met u welke documenten in de backup mee wil laten draaien. De bestanden in de backup worden voor u ingesteld. U ontvangt zelf de backup rapportages en onderneemt zelf actie als er waarschuwingen of fouten zijn. Uiteraard worden software fouten door Zegenrijk opgelost.

3. Compleet

Kernpunten

 • u heeft er geen omkijken naar
 • Installatie en instellen software door Zegenrijk
 • backrapportages worden door Zegenrijk bewaakt en beoordeeld

De software wordt bij u geinstalleerd door Zegenrijk en wij bepalen gezamenlijk met u welke documenten in de backup mee wil laten draaien. De bestanden in de backup worden voor u ingesteld. Fouten en waarschuwingen worden door Zegenrijk gemonitord en voor u gecorrigeerd.

Meer info, neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.