Over

Zegenrijk is in 2006 opgericht door Michel Hoksbergen. Na ruim 12 jaar ervaring bij een groot brabants verzekeringsconcern in rollen als software ontwikkeling, technisch beheer, projectmatig werken, bedrijfsanalyse en ketenmanagement, was het de hoogste tijd voor een eigen bedrijf. Michel gebruikt zijn opgedane kennis om u aan een aantrekkelijk geprijsde website te helpen. Website's maken kunnen meer mensen, maar vooral het contact en hulp in het gebruik van de website zijn gedeeltes waarvoor je bij Zegenrijk moet zijn. Geen zorg als het even niet lukt, ik zit er voor u.

Naast Zegenrijk is Michel penningmeester van Stichting Jeugdcarnaval De Mullukzuipertjes, organiseert jaarlijks het jeugdcarnaval in Gemonde: www.mullukzuipertjes.nl

Michel kan je ook zomaar tegenkomen op een podium als lead gitarist van een te gekke feestband: www.outofschool.nl

Zegenrijk is formeel een eenmansbedrijf, maar heeft een breed netwerk aan mensen om zich heen voor specialistische werkzaamheden, zoals webdesigners, webdevelopers, tekstschrijvers, cartonist, podcast experts, systeembeheerders en grafisch ontwerpers.

Maar is je website onderbrengen bij Zegenrijk dan niet risicovol, stel je valt weg, wat gebeurt er dan?
Formeel is Zegenrijk inderdaad een eenmansbedrijf, dat lijkt een risico te geven. Daarnaast ga ook ik natuurlijk wel eens op vakantie. Daar is natuurlijk wel over nagedacht! In geval van vakantie is er noodopvang beschikbaar die zorgt dat bij calamiteiten uw website en mail in de lucht blijft. De backup heeft toegang tot de servers en accounts.

Een aantal partners heeft een eigen website:

  • StreamCo heeft zich gespecialiseerd om evenementen live uit te zenden via internet. Door een unieke technische oplossing kan StreamCo tegen een zeer scherp tarief event streaming aanbieden op elke locatie in Nederland of daarbuiten.Zolang een goede internetverbinding aanwezig is, maken wij de juiste webcast!:www.streamco.nl