Het beheren van een website wordt nog wel eens vergeten. Vaak wordt er gedacht dat na het maken van uw website het klaar is en er niet meer naar de techniek omgekeken hoeft te worden. Dat is helaas niet het geval. Het internet landschap is namelijk continue in beweging. Niet alleen omdat kwaadwillenden steeds creatiever worden, maar omdat software zich ook doorontwikkeld. En daarbij zullen niet alleen techische website onderdelen steeds verbeterd worden (bug fixes), ook ontwikkelen browsers zich door en wordt de serversoftware waarop uw site draait continue bijgewerkt.

Bij het niet updaten wordt uw website onveiliger (kans groter op het hacken van uw website) en de kans bestaat dat uw website niet meer zal functioneren.

Het beheer van een site omvat dan ook het bijhouden van alle Updates (Theme, Template, Modules, Plugins, Componenten) en in het geval van security updates worden deze snel gedraaid om zo kwaadwillenden geen kans te geven. De meeste hacks ontstaat door het niet tijdig bijhouden van updates!
Zegenrijk zorgt tevens voor het oplossen van fouten als gevolg van updates. En natuurlijk wordt er voor het maken van een update eerst een backup gemaakt zodat er een weg terug is mocht het mislopen.

Het beheer omvat alle onderdelen die bij het hebben van een site komen kijken. Het maakt niet uit of u zelf de website heeft opgezet of dat heeft laten doen (door Zegenrijk of door een derde). Als Joomla en Wordpress specialist kunnen wij het professioneel beheer van uw website overnemen van u zodat u nog maar 1 contactpersoon heeft voor alles rond uw website (Zegenrijk). Zegenrijk beheert voor zijn klanten honderden Joomla en Wordpress websites.

Wij kunnen dan voor u alle (of nader bepaalde) technische onderdelen verzorgen die bij uw website komen kijken, zoals:

  • updates bijhouden (al mogelijk vanaf € 110 per jaar)
  • contentbeheer
  • backupbeheer
  • problemen oplossen
  • advies te gebruiken onderdelen (componenten, modules, plugins)
  • theme/template aanpassingen
  • hosting
  • domeinnaamregistratie

Zegenrijk beheert voor haar klanten momenteel meer dan 400 websites.