Support

Om van afstand met u mee te kijken op computer/tablet of mobiel wordt gebruikt gemaakt van Teamviewer.

Gebruik deze link om quicksupport te downloaden https://get.teamviewer.com/zegenrijk  Na de download start je deze op. Je kan hier eventueel zien hoe het downloaden in zijn werk gaat in dit filmpje.

Note: in geval van een mobiel zal de appstore/playstore geopend worden.

Na het opstarten van deze app verschijnt er een ID in beeld, deze geeft u aan Zegenrijk. Op uw scherm verschijnt een melding om toegang toe te staan, deze geeft u akkoord.

Iphone extra toelichting:
Zorg dat u minimaal IOS 11 heeft (check: Instellingen, Algemeen Software-update)

Binnen de iphone moeten een aantal zaken correct worden ingesteld om schermdeling mogelijk te maken met Zegenrijk. Deze kan je als volgt controleren.

Start de Quicksupport app op, er verschijnt een ID.

Verlaat de QuickSupport-app en ga naar Instellingen, Bedieningspaneel, Pas de regelaars aan. Schermopname moet nu in het bovenste rijtje staan (met een rood minnetje). Dat is goed. Staat Schermopname in het onderste rijtje (met een groen +) druk dan op Schermopname, het icoon verplaatst dan naar het bovenste rijtje.

Keer terug naar de QuickSupport-app, schuif het besturingscentrum omhoog door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen (iPhone S6 en hoger) en houdt daarna de Schermopname ingedrukt. 

iphone besturingscentrum

Onderstaand scherm verschijnt, selecteer TeamViewer QuickSupport in het menu dat verschijnt en druk op Start Opname.

teamviewer