Managed WordPress Hosting

Wat is dat? Je hebt standaard hosting, waarbij je bij een provider een hostingpakket aanschaft en waar je toegang krijgt tot de server, je moet zelf verder alles regelen.

Managed WordPress Hosting gaat een stuk verder. Alle techniek wordt voor je geregeld, je hoeft zelf geen Wordpress te installeren, dat wordt voor je gedaan. Je hoeft ook geen updates van Wordpress, Plugins en Themes bij te houden, dat wordt voor je verzorgd. Domeinnamen, SSL certificaten, mailboxen, backups etc wordt voor je geregeld.

Met andere woorden: Zegenrijk regelt alle techniek, jij zorgt zelf voor de inrichting van je Wordpress site. En PS: en lukt het even niet met het maken van je eigen Wordpress site, ook daar kan Zegenrijk je mee helpen, in het adviseren en bouwen van je website, Wordpress expertise is in huis!

Gratis verhuisservice: je wilt jouw website graag onderbrengen bij Zegenrijk, de verhuizing wordt voor je verzorgd! De details stemmen wij af met elkaar wanneer dit gewenst is en of er bijv. ook mail verhuisd moet worden.

In een notendop, wat valt er onder Managed Wordpress Hosting:

  • de Wordpress omgeving wordt voor jou neergezet en is standaard voorzien van extra veiligheidsplugins
  • alles updates van website en server worden voor je geregeld
  • met regelmaat wordt er een complete backup gemaakt zodat er altijd een weg terug is mocht het echt mis gaan
  • het terugzetten van backups wordt voor je geregeld
  • telefonisch/email support
  • gratis verhuisservice

Geintersseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 073 - 689 35 71

U laat hier uw telefoonnummer achter, wij bellen u dan graag terug.