Webhosting

Email, domeinnaam, hosting, statistieken

Hosting
Een website heeft een plaats nodig op een server om getoond te kunnen worden op het internet. Dit wordt website hosting genoemd. Zegenrijk biedt u hier een goede degelijke voorziening voor. De 'uptime', de tijd dat de server beschikbaar is, wordt actueel weergegeven met de volgende button:

linuxafbeelding

website uptime

windows_vista.png

website uptime

Domeinnaam registratie
Om uw website via internet gevonden te laten worden heeft u een domeinnaam nodig. Wij verzorgen de gehele domeinnaamregistratie, van nieuwe dommeinnaam tot verhuizing van een domeinnaam.

Statistieken
Hoeveel bezoek heeft uw website. Websites die op de servers bij ons gehost worden, kunnen voorzien worden van een statistiekprogramma. Via een inlogvoorziening bekijkt u zelf uw resultaten wanneer u wilt.

Email
Internet en emailen hoort bij elkaar. Websites die op de servers bij ons gehost worden, kunnen voorzien worden van emailadressen, doorstuur adressen, etc.

Zoekmachine inrichting
Gevonden worden in belangrijke zoekmachines zoals Google kan het succes van uw website vergroten. Om dit te bereiken worden zoektermen en keywords in de code van uw site opgenomen zodat een zoekmachine uw site goed kan lezen. Als zoekmachine optimalisatie en aanmelding op de juiste manier toegepast wordt kan dit uw bedrijfsresultaten positief beïnvloeden, bovendien is het een relatief goedkope vorm van website promotie.