Beperkt budget?

Voor starters of bedrijven met een beperkt budget

Workshop: Maak uw website zelf met Joomla onder deskundige begeleiding 

U zoekt een website, maar uw budget is beperkt? Wij proberen met u mee te denken om u toch te kunnen voorzien van een professionele website met CMS (zelf uw teksten beheren). Vaak resulteren eigen experimenten om een website te maken in een resultaat dat net niet af is. En iets wat u waarschijnlijk al weet: een slechte uitstraling van uw website kan er voor zorgen dat potentiele klanten direct afhaken als ze uw website zien.Image

Wij bieden de oplossing: u maakt zelf uw website met Joomla. Joomla is het meest gebruikte open source software pakket voor websites en u heeft hiervoor geen technische kennis nodig. Wij begeleiden u in het gebruik van Joomla met een praktische workshop achter uw computer, zodat u eenvoudig en snel met het Joomla pakket kunt omgaan. Binnen mum van tijd staat uw website online!

U kunt de website zelf altijd uitbreiden met nieuwe functies/uitbreidingen teksten/foto's en nog veel meer.  

Wat zijn de kosten?
De workshop wordt gegeven op basis van uurtarief, zodat u nooit meer betaald dan u nodig heeft. 

Naast het maken van de website, heeft u een domeinnaam nodig om uw website vindbaar te laten zijn op het internet, zal uw website op een hosting server geplaatst moeten worden en zal u emailadressen nodig hebben. Wij verzorgen voor u de hosting, domeinnaam registratie en emailadressen onder de naam doe-het-zelf pakket. Tijdens de workshop kunt u direct aan de slag met uw eigen website.