Computer hulp & Verkoop

Computer hulp
Als MKB'er komen problemen met uw computer nooit uit? Geen probleem, wij helpen u.

Als ICT dienstverlener hebben wij natuurlijk verstand van computers. Door onze klantenkring werd er naast geleverde diensten ook gevraagd of wij ondersteuning kunnen bieden bij computerproblemen. Geen punt natuurlijk. Voor de ondersteuning maken wij mogelijk gebruik van partners.

Er wordt hiervoor gewerkt met een servicecontract waarbij wij afspraken maken over de soort werkzaamheden, verwachte reactietijd bij problemen, aantal computers, etc. Ad-hoc aanvragen behoren ook tot de mogelijkheden.

Vervangende computer
Reparatie van een computer is niet altijd direct mogelijk of is het beter uw computer mee te nemen naar de reparatiewerkplaats. Toch heeft u een computer nodig om te kunnen werken. Geen nood, een van de diensten die wij aanbieden is een vervangende computer. Of als u tijdelijk een extra computer nodig heeft kunt de computer hiervoor ook afnemen. Interesse? Wij horen graag van u.

Online support
Om uw problemen snel in kaart te brengen is online support mogelijk waarbij wij op afstand meekijken op uw computer. Zo is een eerste analyse snel gemaakt. Wij maken hiervoor gebruik van beveiligde software waarvoor u zelf niets hoeft te installeren op uw computer.

Computer Verkoop en advies
Via onze partner bent u ook aan het juiste adres voor uw aankoop van computers, laptops, schermen en toebehoren. Op basis van uw wensen wordt er een offerte uitgebracht.

Recent voor een van onze klanten een maatwerk computer gemaakt volgens wensen en eisen van de klant, met bijv.
- extra aandacht voor koeling
- dubbel harde schijf met Raid 1 (indien een schijf defect raakt staat een kopie van de data op de 2e schijf)
- uiteraard inclusief dvd writer/speler, usb aansluitingen, card reader
PCMag125_HW_CoolerMaster_Gladiator600b