Website onderhoud - Zegenrijk.nl

Website onderhoud

CMS of onderhoud uitbesteden

CMS
Met een CMS (content management systeem) beheert u zelf uw teksten op de website zonder tussenkomst van ons. U wijzigt zelf zo vaak u wilt, zonder hiervoor extra kosten te betalen.

Een nadeel is dat u als klant dit zelf tijd kost, tijd die vaak voor een ondernemer kostbaar is. En vaak blijkt dat u als ondernemer ook langer met uw wijziging bezig te zijn omdat u onregelmatig werkt met het CMS, dan wij als specialist omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn. Wellicht een idee om het onderhoud uit te besteden, lees hieronder verder.

Compleet onderhoud uitbesteden
Wij verzorgen het complete onderhoud aan uw website. Voor u veel gemak, doordat u niet met de technische kant van een website te maken krijgt.
Voor het onderhoud betaalt u een vooraf vastgestelde prijs en krijgt u bijvoorbeeld een x aantal uren onderhoud per maand. Dus geen verassingen meer achteraf.

Ons uw bestaande website laten beheren
U heeft al een website en u zoekt een webmaster om uw website te beheren. U bent aan het juiste adres bij ons. Wij zullen uw website eerst beoordelen om de mogelijkheden voor u te bekijken.