Website onderhoud en/of Updatebeheer

Met een CMS (content management systeem) zoals Joomla of Wordpress kunt u zelf uw teksten aanpassen zonder tussenkomst van een ander. U wijzigt zelf zo vaak u wilt, zonder hiervoor extra kosten te betalen. Ook kunt u zelf de software updates bijhouden, maar daar zit een valkuil, wat als een update misloopt en uw site het niet meer goed doet?

Uw tijd als ondernemer is kostbaar en vaak blijkt dat het uitvoeren van een wijziging of update door een specialist veel sneller gaat dan u er zelf mee bezig zou zijn.

Zegenrijk biedt Updatebeheer aan waarbij er gezorgd wordt dat uw website up to date blijft en veiligheidsupdates snel worden doorgevoerd. Met Updatebeheer heeft u geen omkijken meer naar de technische kant van uw website, dat is onze zorg geworden. 
Voor het maken van een update wordt er altijd eerst gezorgd dat er een backup gemaakt is zodat er een weg terug is mocht het mislopen. Fouten als gevolg van de updates worden door Zegenrijk opgelost.

Het kan ook zijn dat u naast Updatebeheer ook uw tekstuele wijzigingen wilt laten doorvoeren, ook hiervoor kunt u bij Zegenrijk terecht.

Wij zullen uw website eerst beoordelen om de kosten te kunnen bepalen, informeer naar de mogelijkheden.

Zegenrijk beheert voor haar klanten momenteel meer dan 400 websites waarbij bijna eigenlijk altijd het gehele technische scala voor de klanten wordt beheert (domeinnaam, hosting, mail, updatebeheer, backups).