Blog

Blogberichten van Zegenrijk.nl
Font size: +

Joomla Updates bijhouden

Ik merk dat het up to date houden van alle updates voor mij lastig is. Soms zie ik foutmeldingen en ben ik bang dat ik de site kapot maak. Kunnen jullie de site up to date houden?

 

Website beheerder

Related Posts

 

Comments 1

on dinsdag, 25 juli 2017 12:56
Ja, het bijhouden van alle Updates is mogelijk met Updatebeheer van Zegenrijk

Positief is het al te horen dat u graag uw site up to date houd. Veel gebruikers vinden dit niet nodig of doen simpelweg gewoon niets aan. Het continue up to date houden van uw site is erg belangrijk. Veiligheidslekken worden geregeld ontdekt en met updates opgelost. Geef kwaadwillenden geen kans uw site te hacken (het schonen van een gehackte site is gespecialiseerd werk en kost vaak een veelvoud van de jaarlijkse kosten om een site up to date te houden).

Het updaten van Joomla lijkt eenvoudig (klik op de update knop), maar wat als het mis gaat? Had u dan vooraf een backup gemaakt van uw site en hoe zet u deze terug. En wat als er een foutmelding verschijnt op het scherm, hoe lost u die op?

Maar er is meer up to date te houden. Niet alleen Joomla, maar ook de daarna geinstalleerde Componenten, Modules en Plugins moeten up to date gehouden worden. De veiligheid is zo sterk als de zwakste schakel!

Dus ja, wij kunnen de updates voor u bij houden. Voor het maken van een update wordt er altijd eerst een backup gemaakt zodat er een weg terug is mocht het mis gaan. Voor een vaste prijs (de prijs is afhankelijk van de inhoud van uw site) per jaar worden de updates bijgehouden. Fouten als gevolg van een update worden voor u opgelost.

Wilt u een prijsopgave of aanvullende informatie, gebruik dan bovenstaande oranje knoppen 'Stel uw vraag' of 'Bel mij terug'

Zegenrijk
Michel Hoksbergen

Positief is het al te horen dat u graag uw site up to date houd. Veel gebruikers vinden dit niet nodig of doen simpelweg gewoon niets aan. Het continue up to date houden van uw site is erg belangrijk. Veiligheidslekken worden geregeld ontdekt en met updates opgelost. Geef kwaadwillenden geen kans uw site te hacken (het schonen van een gehackte site is gespecialiseerd werk en kost vaak een veelvoud van de jaarlijkse kosten om een site up to date te houden). Het updaten van Joomla lijkt eenvoudig (klik op de update knop), maar wat als het mis gaat? Had u dan vooraf een backup gemaakt van uw site en hoe zet u deze terug. En wat als er een foutmelding verschijnt op het scherm, hoe lost u die op? Maar er is meer up to date te houden. Niet alleen Joomla, maar ook de daarna geinstalleerde Componenten, Modules en Plugins moeten up to date gehouden worden. De veiligheid is zo sterk als de zwakste schakel! Dus ja, wij kunnen de updates voor u bij houden. Voor het maken van een update wordt er altijd eerst een backup gemaakt zodat er een weg terug is mocht het mis gaan. Voor een vaste prijs (de prijs is afhankelijk van de inhoud van uw site) per jaar worden de updates bijgehouden. Fouten als gevolg van een update worden voor u opgelost. Wilt u een prijsopgave of aanvullende informatie, gebruik dan bovenstaande oranje knoppen '[url=https://www.zegenrijk.nl/stel-uw-vraag]Stel uw vraag[/url]' of '[url=https://www.zegenrijk.nl/bel-mij-terug]Bel mij terug[/url]' Zegenrijk Michel Hoksbergen
Already Registered? Login Here
vrijdag, 24 mei 2024